VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

ÉRDEKLŐDÉS / FOGLALÁS: +36 30 833 75 00

Main Menu

Who's Online

Oldalainkat 5 vendég és 0 tag böngészi

Rólunk


Cegléd egyetlen szabadidőközpontjában bárki megtalálja a számára ideális mozgásformát! Színvonalas szolgáltatásokkal, igényes környezetben, kedves kiszolgálással várjuk minden kedves Vendégünket. Bármilyen mozgásformát is választ, aki hozzánk jön, tapasztalt, jól felkészült oktatók, edzők várják, hogy megtalálja a számára megfelelő edzést.

 

A Pulzus Szabadidőközpont szolgáltatásai:

 

 • Squash és teniszpályánkon a teljesen kezdőtől egészen profi szintű játékra is van lehetőség, edzőink segítségével bárki megtanulhatja e labdajátékok szabályait és technikáját, hogy sikerélménnyel, örömmel teljen a játék. (labdát, ütőt bérelni és vásárolni is lehet)
   
 • Konditermünkben Cybex és Technogym gépeken, tapasztalt személyi edzők segítségével és irányításával a fogyi-programtól kezdve a testépítésig bármilyen edzésre lehetőséget kínálunk. Az edzések eredményességét a büfében kínált táplálékkiegészítőkkel tehetjük még sikeresebbé.
   
 • A csoportos edzés kedvelőinek Aerobik óráinkat ajánljuk, ahol alakformáló, zsírégető, kondi step, zsírégető kondi, classic, és fit-ball és gerinctréning órák közül lehet választani. H.I.I.T. (High Intensity Intervall Training) óráinkat a kihívásokat kedvelőknek ajánljuk, ahol az edzéseken saját magunkkal versenyezve próbálunk egyre jobb eredményt elérni.
   
 • Wellness részlegünket kikapcsolódni vágyó vendégeinknek ajánljuk, edzések után is pihentethetjük fáradt izmainkat 8 személyes finn szaunában vagy kérésre fűthető jacuzziban. Zártkörű rendezvény egyedi díjszabássall előzetes megbeszélés alapján szervezhető.
   
 • Büfénkben számos üdítő, izotóniás és energiaital, táplálékkiegészítő közül lehet választani az edzések előtt, közben és után is. Különböző Nespresso kávék és Ticcolino teák várják vendégeinket.
   
 • Gyermekfelügyelet a Pulzus Szabadidőközpontban előzetes megbeszélés alapján kérhető.

BejelentkezésVendégeink mondták

Nagyon jól esett a torna után a szauna tegnap.

A két kis edzőmesternek köszönhetően már 8 kg ment le
és centikben is van változás!

Szeretek hozzátok járni! :-)

KÖSZI

Nyitvatartás

hétfő: 6:00-10:00 16:00-22:00
kedd: 6:00-10:00 16:00-22:00
szerda: 6:00-10:00 16:00-22:00
csütörtök: 6:00-10:00 16:00-22:00
péntek: 6:00-10:00 16:00-22:00

 

Elérhetőségünk

Pulzus Szabadidő Központ

Cím: Cegléd, Összekötő út 30/b
Mobil: +36 30 833 75 00
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.pulzusszabadido.hu