VTEM Banners
VTEM Banners
VTEM Banners

ÉRDEKLŐDÉS / FOGLALÁS: +36 30 833 75 00

Fitnesz gépeink

TechnoGym és Cybex futópadok


A futás az egyik legintenzívebb természetes mozgás, szinte az összes izmot megmozgatja. Ha az időjárás nem engedi a szabadban futást, edzőteremben, futópadon, kényelmesen és könnyedén tudja teljesíteni az edzést. A futópadon szabadon választható manuális és előre rögzített programok közül lehet választani. Állítható a sebesség, emelkedési szög, idő, távolság. A futógép futófelülete enyhe rugózásával jobban kíméli az ízületeket, mintha betonon, vagy göröngyös felületen futna. A fejlett komputer segítségével mérheti az időt, megtett távot, elégetett kalóriák számát, stb. A TechnoGym futópad az edzésélmények széles tárházát garantálja! 

TechnoGym Glydex XT elliptikus tréner


A legjobban a sífutáshoz hasonlóan végzett mozgást a szakértők a legenergetikusabb mozgáskombinációnak tartják. Az ellipszis tréner az állóképesség növelésében, a zsírégetésben és a kardió rendszer erősítésében lehet hasznos. Az elliptikus gép testünk főbb izomcsoportjait egyszerre hozza mozgásba úgy, hogy közben ízületeinket megkíméli a káros behatásoktól.

TechnoGym Step XT lépcsőző gép


A hölgyek egyik kedvenc fitnesz gépe. Használatával egy egységnyi idő alatt a legnagyobb kalóriaégetés érhető el. A lépcsőző gépek használatakor a kalória felhasználás a kifejtett munka és a megmozgatott izomcsoportok tömegének aránya. A stepper gépek felhasználása során nem vízszintes síkban, hanem felfelé haladva kell teljesíteni az erőkifejtést. Ez a mozgás megerőltető, így nagyon hatékony. A lépcsőzőgép használatakor a gerinc kiegyenesített testtartást vesz fel, így hatékony módon edzhetjük a far- és combizmokat. A stepperen végzett lépcsőzés ízületkímélő hatású, mert a valódi ütéseket a lépcsőzőgép felépítéséből adódóan kiszűri. 

TechnoGym  Bike XT szobakerékpár


Klasszikus fitnesz gép, a jobb kondíció és állóképesség egyik hatásos eszköze. Segítségével a jobb közérzet és fittség egyszerűen elérhető. A szobakerékpár használata teljesen kiválthatja a szabadban kerékpározást. Ellenőrzött módon sportolhatunk, kényelmesen és ugyanolyan intenzíven.

Atlasz Sport ülő vádligép


A leghatékonyabb vádli edzésre szolgál. A felhasználó testi adottságaihoz egyszerűen beállítható a térdpárnázat. A súlyok elhelyezésének kialakítása a mozgás folytonosságát hivatott megoldani.

 

Cybex fekvenyomó pad


A fekvenyomó pad elsősorban a mell és vállizom gyakorlatok végzéséhez szükséges. Ezen kívül használható az ülő vagy fekvő helyzetben végzett gyakorlatokhoz. 

Cybex Smith erőkeret


Használata közben nincs szükség edzőpartnerre, mert nagy biztonsággal oldhatóak meg a szabadsúllyal végzett gyakorlatok. Különböző guggolások végezhetőek a keret és szabadsúlyok segítségével, pad segítségével tovább nő az elvégezhető gyakorlatok száma.

Cybex  melltámaszos hátgép


Az evező gyakorlatok hatékony módon edzik a hát izomzatát. Az ülő pozíció és a melltámasz a stabil testtartást garantálja, ami hatékony módja a gyakorlatok kényelmes és biztonságos elvégzésének.

Cybex vállgép


A váll körüli izmok hatékony edzésére szolgál. Használatával a gerinc és a csukló ízületekre nem nehezedik terhelés.

Cybex combhajlító gép


A comb hátulsó részének, a nehezen erősíthető combhajlító izmok edzésére szolgál.

Cybex combfeszítő gép


Az elülső cobfeszítő izmok edzésére szolgál…

Cybex combközelítő gép


A belsőcomb izmainak hatékony edzésére szolgál, a hölgyek által leggyakrabban használt gépek egyike. 

Cybex combtávolító gép


A comb- és farizmok edzésére szolgál, a hölgyek másik gyakran használt eszköze.

Bicepsz pad


A bicepsz hatékony edzését valósítja meg kényelmes ülőpozícióban.

További fitnesz gépeink

 
 

Cybex haspad


Az állítható dőlésszögű ferde pad az egyenes és ferde hasizmok erősítésére szolgál. Használatával a tökéletes kivitelezésű felülés könnyen kivitelezhető, bármilyen testalkatú felhasználó számára ideális választás. A kényelmes és stabil felülésért a térd és lábfej rögzítése szolgál.

Cybex multifunkciós pad


Az állítható pad stabil és minden helyzetben nagy biztonságot ad. Erős vázszerkezetének köszönhetően nagy terhelésre képes. A háttámla dőlésszöge és az ülőrész több pozícióban és egyénileg is szabályozható. 

Cybex hyperhajlító


A hát alsó izmait edzi, erősíti a gerincstabilizáló izmokat és a hasizom nyújtásában is nagy szerepe van. Kényelmesen állítható a felhasználó testmagasságához.

Cybex Húzódzkodó-tolódzkodó állvány


Használatával a teljes felsőtestet megdolgoztathatjuk. A test pozíciója meghatározza a résztvevő izmok jelentőségét és számát. A húzódzkodás esetén a tenyér pozíciója és a fogás szélessége dönt az edzés hatékonyságáról.

 

BejelentkezésVendégeink mondták

Nagyon jól esett a torna után a szauna tegnap.

A két kis edzőmesternek köszönhetően már 8 kg ment le
és centikben is van változás!

Szeretek hozzátok járni! :-)

KÖSZI

Nyitvatartás

hétfő: 6:00-10:00 16:00-22:00
kedd: 6:00-10:00 16:00-22:00
szerda: 6:00-10:00 16:00-22:00
csütörtök: 6:00-10:00 16:00-22:00
péntek: 6:00-10:00 16:00-22:00

 

Elérhetőségünk

Pulzus Szabadidő Központ

Cím: Cegléd, Összekötő út 30/b
Mobil: +36 30 833 75 00
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.pulzusszabadido.hu